Promociona el teu web amb Squidoo

squidoo_logoSquidoo és la millor fórmula per a promocionar el teu lloc web / blog o e-Commerce i al mateix temps et permet generar ingressos per publicitat.

El procediment és sencill, es tracta d’una plataforma de publicació de contingut Web 2.0 similar a un blog, però que enlloc de posts et permet publicar lenses.

Cada lense ha de tenir un mínim de continguts únics i de qualitat, que pots complementar afegint-hi diferents mòduls, ja siguin d’imatges, vídeos, enllaços, enquestes, comentaris, publicitat, etc.

L’avantatge d’Squidoo és que té un molt bon PageRank a Google i tots els articles o enllaços relacionats amb el teu web estaran ben posicionats, amb lo que el teu site guanyarà força visibilitat a la xarxa.

A més com ja he dit, Squidoo et permet generar ingressos inserint un mòdul de publicitat d’Amazon (ja que Squidoo pertany a Amazon), i que segons les comissions per vendes podràs convertir en diners o donar els beneficis potencials a alguna fundació benèfica.

Malgrat que la interfície d’Squidoo és totalment en anglès, també és força intuïtiva i en pocs minuts pots entendre com funciona (en el cas que no dominis la llengua de Shakespeare).  A més incorpora premis en forma de “trofeus” a mida que generes contingut, que incentiven la publicació d’articles. Només has de provar-ho…a més és gratis!.

www.squidoo.comDeixa un comentari